Rezaw-Plast hótálca

A hótálca többnyire egy téli kiegészítője az autónak, azonban más esős időszakokban is hasznos lehet, amikor nagy a sár az utcákon, vagy a terepen. A gumiszőnyegekhez hasonlóan a hótálcák is szagtalanított gumiból készülnek. Legfontosabb tulajdonságuk a hótálcáknak, amivel többet nyújtanak a gumiszőnyegeknél az, hogy jóval magasabb peremmel rendelkeznek, valamint a merevségük mértéke is különbözik. Esztétikusak, rögzíthetőek, színük lehet fekete, bézs vagy világosszürke.

A Rezaw-Plast márka kiváló minőségű hótálcákat gyárt, széles kínálattal, rengeteg fajta autómárkához. Webáruházunkban többek között: Alfa Romeo, AUDI, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen valamint Volvo márkához vásáolhatók minőségi Rezaw-Plast hótálcák.

A Rezaw-Plast hótálcák magasított peremének köszönhetően a latyakos, havas időszakok idején megtartják a cipőről nagyobb mennyiségben leolvadó havat, latyakot az erre kialakított felület mélyedésében. Mivel az általunk kínált Rezaw-Plast hótálcák méretpontosan készülnek, így minden autóba tökéletesen illő és rögzíthető darabokat tudunk biztosítani.

Tekintse meg Rezaw-Plast hótálca választékunkat!