Hótálca autóba

Jó helyen jár, ha autóba való hótálca vásárlását tervezi! Az általunk kínált Rensi és Rezaw-Plast hótálcák garantáltan kiváló minőséget és védelmet nyújtanak gépjárműje belső karosszériájának. A hótálca többnyire egy téli, szezonális kiegészítője az autónak, azonban más esős időszakokban is hasznos lehet, amikor nagy a sár az utcákon, vagy a terepen.


Fontos megjegyezni, hogy igazán precíz méretpontossággal dolgozunk, így minden autóba, pontosan illeszkedő hótálcákat tudunk kínálni. Az általunk felhasznált anyagok kifejezetten az autóipar számára gyártott, első osztályú minőségi alapanyagok.


A gumiszőnyeghez hasonlóan az autóba való hótálca is minden esetben szagtalanított gumiból készül. Legfontosabb tulajdonsága, amivel a hótálca többet nyújthat a gumiszőnyegnél az, hogy jóval magasabb peremmel rendelkezik, valamint a merevségének mértéke is különbözik. Esztétikus, rögzíthető, színe lehet fekete, bézs vagy világosszürke.


Az általunk elérhető hótálca kínálat darabjai egytől-egyig méretpontosan készülnek el, így minden autóba pontosan illő és rögzíthető darabokat tudunk biztosítani, ráadásul teljes mértékben korrekt, elérhető áron.

Webáruházunkban többek között az alábbi márkák autóba való hótálcái közül válogathat:
Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo.

Hótálca választékunkat az alábbi linkre kattintva érheti el.