Gumiszőnyeg ár

Gumiszőnyeg vásárlásakor gyakran a minél alacsonyabb ár az elsődleges szempont, viszont mivel a gumiszőnyeg az autóban alapvető higiéniai szerepet tölt be és segítségével sokkal könnyebbé válik az autó belső terének tisztántartása. Azonban az alacsony ár, nem minden esetben egyenlő a gyenge minőséggel, jelenleg az általunk kínált, kiemelkedően jó minőségű gumiszőnyegek, a piaci viszonylatokat nézve érhetőek el a legalacsonyabb árakon.


Méretpontos gumiszőnyegeink garantáltan szagtalan gumiból készülnek, így nem kell a kellemetlen gumiszag miatt aggódnunk, vagy hetekig szellőztetnünk az autót a vásárlás után. A hosszú-élettartamot biztosító, minőségi alapanyagokból készült gumiszőnyegeink rendkívül kedvező áron érhetőek el üzletünkben.


Nálunk a jutányos ár, garantáltan nem megy a minőség rovására, hiszen gumiszőnyegeink anyagukban speciális összetétellel rendelkeznek, így ellenállnak a sós hólénak is, ezért egytől-egyig igazán időtállóak. A gumiszőnyegek a különböző magasságú peremeik miatt gumis felületeiken összegyűjtik a vizet, így ellehetetlenítve a nedvesség bejutását a szőnyeg alá.


Amellett, hogy még pénztárcabarát, jó ár-érték aránnyal rendelkeznek, az általunk kínált gumiszőnyegeket az is jól jellemzi még, hogy több féle felületi mintázattal, bordázattal kaphatóak, amik által kevésbé lesz síkos a felületük, így az utasok valamint a sofőr lába nem csúszhat meg rajtuk. Mivel gumiszőnyegeinket méretpontosan gyártjuk le, így rögzítésük stabil és pontos, a gyári helyekre illeszkedő, ezáltal használat közben a gumiszőnyeg biztosan nem fog elmozdulni a helyéről.


Gumiszőnyeg árainkat ide kattintva érheti el.