Autó gumiszőnyeg

Autónk tisztaságának megőrzésének szempontjából bizonyára a gumiszőnyeg egy teljesen alap és nélkülözhetetlen elem. Manapság már a gumiszag miatt sem kell aggódni, hiszen a speciális gyártási technológiáknak köszönhetően az autó gumiszőnyegek már mind egytől-egyig szagtalan gumi alapanyagokból készülnek.

Az autóba való gumiszőnyeg nem csak felfogja a szennyeződéseket, de korrózióvédő funkciót is betölt. A gumiszőnyeg ezen tulajdonsága főleg télen válik igazán fontossá, hiszen mindenki jól ismeri a hideg téli, havas, latyakos napokat, amikor ha kiszállunk az autóból, szinte azonnal bokáig sárosak és sós vizes latyakosak leszünk.

A minőségi autó gumiszőnyeg nem csak, hogy nem engedi a piszkot önmaga alá bejutni, de a szőnyeg speciális összetételének köszönhetően a nedvességet sem ereszti át, továbbá a felülete is olyan bordázattal van ellátva, minek köszönhetően nem csúszkálhat rajta cipőnk talpa, még ha igazán nedves is az elolvadt hólé.

Webáruházunkban többek között az alábbi autó márkákhoz választhat autó gumiszőnyegket:

Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, MAN, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Range Rover, Renault, Saab, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo.

Tekintse meg autó gumiszőnyeg kínálatunkat, kattintson ide!